Bukplastik.

Jag vill verkligen göra en bukplastik!
Och gärna ett bröstlyft samtidigt.
Prio  är buken
Jag har ett jätte dåligt självförtroende när det gäller min mage, efter 2 kejsarsnitt så har min buk blivit förstörd och läkarna säger att den aldrig går att banta eller träna bort.
Läkarna och psykologer har skrivit intyg till plastik som jag sen fått avslag på.
Man får betala själv säger dom
men Ja Ja vad ska jag få 550000 ifrån?




Bukplastik görs under narkos (du sover), 
den större operationen tar 2-4 timmar. Snittet läggs från höft till höft i ett lågt bikinisnitt. Hud och vävnad lossas/separeras från muskler, vid en större operation skär även kirurgen runt naveln och lossar huden upp till revbensbågen. Bukmusklerna stramas upp genom att sy ihop dem. Magen blir plattare och midjan blir smalare. Huden dras ner och all överskotts hud skärs bort, naveln får ett nytt "hål" och sys på plats. Huden sys i flera lager med stygn som kroppen själv tar hand om, inga stygn att ta bort endast några knutar som plastikkirurgen tar bort efter ca 2 veckor.
 Oftast läggs dräneringsslangar in för att avleda sårvätska och blod dessa får vara kvar 1 dag. Ibland kan fettsugning av höfter och midja vara nödvändig i samband med operationen för att få det bästa resultatet. Ärren tejpas och du får kompresser och en gördel som förband. Du kommer att svullna och få blåmärken de närmsta dagarna.


Ex. före & efter bilder

Finns hur många kliniker som helst  och dom kan gärna använda mig som försökskanin
så om ni har en mamma eller pappa eller släkting  som är plastikkirurg och vill operera mig gratis
så kör på.
Sen ett plus är att fixa plattfiskarna oxo...

Tjo vad livet skulle bli skojsigare och naknare.
skulle fan springa näck jämt då Ha Ha (hemma alltså)
Fan barnen skulle få feta men för livet.........

Nog om det nu
Happy lördag från mig


Kommentarer
Postat av: Jenni

Jääääklar, kostar det så mycket? Det finns ett ställe som gör allt mycket billigare. Det är i Polen. Det är svenskar som har det och dom är super seriösa! Kolla in deras hemsida. Kanske kan fixa avbetalning på något vis? Typ genom banken. Dom brukar vara enklast att få lån av. 41 250:- kostar "Stor bukplastik samt fettsugning av mage och lovehandels" Vet inte om det är det du ville göra, men allt står på hemsidan. www.medicatravel.com

2009-10-19 @ 09:24:50
URL: http://vitvablirtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0