Tatuerat mig!!!

Körsbärsblommor

Nej då!!

Men jag vill!!
 
fast på benet, jag skulle vilja tatuera över mina synliga blodkärl som kan uppfattas som åderbråck. så blommorna skulle bli lite utspridda på båda benen.....

Vilka ideer jag har usch & fy Ha Ha
M



Kommentarer
Postat av: Birgitta "Blondie" Andersson

God morgon min härliga, knäppa Vän! Om jag var ung hade jag förmodligen haft tatueringar. Ibland tycker jag att det är riktigt läckert! Min äldsta dotter har massor av tatueringar och de är riktigt fina. Men när jag såg dem för första gången började jag nästa gråta. Det var på hennes bröllop och hon var så vacker i sin vita klänning. När hon vände ryggen till såg jag att hela hennes rygg var täckt av gaddningar. Snacka om chock!

Jag håller på att övertala min man om att han ska slå några bollar med Henning. Men han hade bestämt sig för att hälsa på en god vän under mitt besök hos Er. Dessutom envisas han med att säga att det är mörkt vid 18-tiden. Men jag tror att det bara är undanflykter. Han är så jäkla tråkig och inte social för fem öre. Förstår inte hur jag kunnat vara gift med honom i närmare 26 år? Inte heller hur han orkat med mig så lång tid.

Nu ska jag sticka och jobba!

Puss och kram hela da´n!

Birgitta


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0