Hyn.

Lite Tips!
Unna även ditt ansikte att ta semester i sommar och låt det åtminstone få en, eller helst flera, sminkfria dagar under ledigheten. Huden kommer att tacka dig!

 Skydda
Glöm inte att smörja in dig då du vistas i solen. Oavsett om du är ute  på beachen eller sitter i skuggan och läser så är det viktigt att solskyddet är på för att inte ditt sköra ansikte ska ta skada av solens varma, men ack så skadliga, strålar.

 Återfukta
Sommaren är en period av torka för vår kropp. Vår hud utsetts för en rad olika yttre påfrestningar, i form av både sol, vind och vatten. Detta sätter lätt sina spår och som därför gör det extra viktigt att du ger den det stöd den behöver i form av en insmörjning då och då.

 Fyll på vätskedepåerna
Ett av de mest effektiva och beprövade knepen för en strålande hy är är att öka ditt vätskeintag. Under sommaren förlorar vi betydligt mer vätska från kroppen än i vanliga fall och är du inte noga med att fylla på kroppens vätskedepåer är det lätt att den torkar ut. Ett tips är att ha en vattenflaska stående som du sedan fyller på under dagen.

Skrubba
Ut med det gamla och in med det nya! En välgörande och mild skrubb peelar inte bara bort dina döda hudceller och ger plats för nya, den hjälper dig också att uppnå en jämnare bränna. Var bara medveten om att det även gör din hud känsligare för solen och att det därmed är extra viktigt att du smörjer in dig med solskyddsfaktor.

va rädda om er hy

                                                  

Jag vill göra en ansiktsbehandling snarast.
Det är så skönt.

Maria

Kommentarer
Postat av: MyzaaN

Hejsan ja vi har inte varmt här inte

men nu är vår bil ren iaf ;D skönt det :D hehe kram

2010-06-20 @ 21:28:17
URL: http://myzaans.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0