Sent inlägg.

Hej alla!
Först vill jag tacka för alla fina & gulliga kommentarer, Gunne det är ömsesidigt och Jenni det hade vi tack! och Biba ! du e så go, jag mår ok men inte 100.

I dag har det varit en kanon dag trots att jag mår lite piss.
På jobbet åt vi en lång frukost och senare på dan vart det fika också för våran gulliga pastor från Valla och Malin från ungdomsteamet  fyllde år så vi firade dom! Grattis på er igen...

Efter jobbet stressade jag hem för att hämta Vilda och tog en promenad med henne innan det var dags för familjen att dra till Heron City för att kolla på Bio, Nya Robin Hood.
Filmen var kanon förutom några irritations saker men det kan jag inte avslöja för jag tror fler kommer störa sig på samma sak.
Gissa vad???

Innan bion käkade vi Thai mat och köpte fett med popcorn.


Take away
Nam Nam


Thaikock

Bion vart Gratis kan man säga för filmen strulade i början så när filmen var slut så stod personalen utanför och gav oss 4 nya biljetter för sveda & värk och då pratar vi om 4 min kanske som fuckade upp.
Tack SF
Bra service kallas det.
Nu så ska jag sussa kudde och i morgon ska jag tvätta, packa och inhandla strumpor till Kalle som har potatis i alla=hål

Natt Natt
M

Kommentarer
Postat av: Birgitta "Blondie" AnderssonB

God morgon min lilla Gullunge!

Det var bra att Du skickade ett sms i går kväll, för jag var orolig över Dig. Var rädd att Du var sjuk. Herregud, jag tror banne mig att jag har fått en vild dotter till att bekymra mig om - men det är ett kärt besvär.

Hoppas att Du och Din familj får en jättefin helg. Som Du vet sticker jag till Uppsala i eftermiddag och kommer hem i morgon. Då väntar tre arbetspass hos lilla Ola.

Sedan sticker jag till Göteborg på måndag. Herregud, vad tiden springer iväg.

Så om Du inte hör ifrån mig så SKA Du vara orolig!

Känner mig som en kalv på grönbete och man kan aldrig veta vad gamla käringar hittar på då de släpps lösa.

Men det kommer säkert ett sms från mig - och kanske jag också får något från Dig!

Puss och kram!

Biba


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0