Mord..

Usch för mordet på den 25 åriga vårdaren / Pliten på Häktet i Flempan i dag...

Mannen som är anhållen misstänkt för mord tar vårdarens batong och besinningslöst slår ihjäl henne på rastgården... Helt jävla galet.

varför har vi inte dödsstraff i Sverige. Jag är för det när man  till 100 % kan bevisa att det är personen i fråga som gjort det.
Och dödsstraff på pedofiler såklart...

Nu var det en annan vårdare som bevittnade detta idag. så det till 100 %.

  
Usch....

Kommentarer
Postat av: Suneeta

Fyfan för sånna idioter! Det är riktigt hemskt sånt där. Man ska verkligen ta tillvara på sina nära och kära.



2011-10-03 @ 16:00:46
URL: http://chanelsuneeta.blogg.se/
Postat av: E

Är du för dödstraff? Hoppas du inte för vidare den hemska åsikten till dina barn! Är det inte dubbelmoral att tycka att någon ska dö för någon har blivit dödad? Varför ska en till behöva dö? Dubbelmoral av lagen som säger att man inte skall döda, ändå dödar staten själv! Och hur ska man vara 100% säker? Det är inte ofta det går att vara det..



Tänk om din son, han begår ett misstag han dödar en människa. Är inte alla värda en andra chans, folk säger "om det var ditt barn som blev mördad skulle du vilja att den som gjorde det borde dö" Men hur många är det som tänker på om det var ens barn som mördaDE? Det är alltid fel att döda en människa, ingen förtjänar att dö, INGEN! Och jag tycker det är synd att det fortfarande finns folk med den åsikten som du har.

2011-10-03 @ 16:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0