Stolt mamma.

Mina 2 barn har ADHD och har vissa svårigheter , Max hade svårt i skolan men kom in på mattläggarutbildningen.
Kalle har lätt för skolan men har lite mindre tålamod kanske.


Max gick alla åren i skolan med vissa svårigheter och han gick ut med betyg ( tack vara medicinen)  men vi visste redan innan att Max inte skulle jobba med golv yrket. Han trivdes inte. Mycket otur på vägen med dåliga golvfirmor som skulle ta hand om honom. Han fick mest koka kaffe och dammsauga på dagarna. Så lär man sig inte ett yrke.

Sen har Max haft mycket lätt för sig praktiskt och lär sig fort och han är mycket duktig att sköta tider och han är mycet social. Han har haft några jobb och alla har varit nöjda.

För några månader sen fick Max jobb på Ica Maxi som är en mycket bra arbetsplats och Max trivs.
Han har fått mycket beröm.

I går när han kom till jobbet så sa hans chef att -  grattis Max idag ska du vara driftchef i kväll ...

Max vart alldeles nervös.

Han fick alla telefoner till alla avdelningar och han var ansvarig över personalen på kvällen och han stängde hela Ica Maxi själv, han var helt ensam sista halvtimmen förutom väktare.

Han delegerade ut jobben till dom som jobbade och självklart vart en av tjejerna sjuk så det vart mer att göra för Max för han ville lämna Ica Maxi sjysst på kvällen.

Jag måste säga att jag är jätte stolt över Max. Det är så mycket han tror sig inte klara av men han grejjar det mesta gallant...... Max är endast 19 år med diagnos. Tycker han är grym

                      

Max har varit förbannad på mig många gånger och jag har tjatat, tjatat & peppat och om jag inte gjort det så hade han inte haft jobb idag. Han har säkert ruttnat på mig men jag kan bara klappa mig själv på axeln och säga att resultatet av allt tjat har lönat sig.
Jag resonerade så att så länge man går i skolan så kan man inte göra så mycket men sen är det arbetslivet som gäller direkt för annars är det kört.
Det är så många ungdomar idag som inte gör något på dagarna och jag vet att många föräldrar bara låter det vara så och som även ger ungdomar pengar. Tror inte man gör dom barnen en tjänst.........
Det här är min åsikt.....
                                          Love Yaaaaaaa


Kommentarer
Postat av: Miss Sunshine

Sv: Brukar inte fira påsk sådär speciellt! Själv då? :)

2012-03-22 @ 10:09:39
URL: http://xmisssunshine.blogg.se/
Postat av: Patricia♔

Bra jobbat av honom!

Och du, krya på dig.kramar

2012-03-22 @ 10:34:09
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Jag tror att Max kommer att fixa det galant!Jag känner till folk som är betydligt äldre (och utan någon diagnos) som inte kommit hälften så långt som Max gjort i arbetslivet!!Creds till honom!

2012-03-22 @ 10:54:02
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Milla

Tack. Önskar också dig en trevlig torsdag! Kram!

2012-03-22 @ 11:34:04
URL: http://chupaflor.blogg.se/
Postat av: We are odd ;)

VINNAREN ÄR UTE AV DAGENS BLOGG!!Blev det inte du? Det kommer en ny chans när som helst.

Kram<3

2012-03-22 @ 12:49:32
URL: http://weareodd.blogg.se/
Postat av: Anna T

Instagram är en iphone app där man kan dela bilder och se andras bilder :) man kan också kommentera och gilla varandras bilder

2012-03-22 @ 12:59:10
URL: http://annatjernstroms.blogg.se/
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Sv Jo det är konstigt det där... jag får ta kort på honom ibland, men jag får minsann INTE lägga dom på internet säger han, haha. Denna gången gick han dock med på det :D

2012-03-22 @ 13:09:45
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: trettiokg - följ min kamp mot drömvikten

Svar: Tack så mycket!

Efter att jag kört VLCD i 3 veckor kommer jag gå över till LCD (Low Calorie Diet) Då kommer jag ersätta några shakes med bars, en annan form av måltidsersättning med lite högre kaloriinnehåll. Då får jag i mig mer och går ner i vikt långsammare. Efter ett tag på LCD byter jag ut ett par måltidsersättningar om dagen till riktiga målditer med lågt kaloriinnehåll. Efter lång tid kommer jag äta 5 mål mat om dagen, vet inte när jag kommer dit, det återstår att se. Hoppas du förstod mitt svar :) Kram!

2012-03-22 @ 15:07:45
URL: http://trettiokg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Maria! du har lyckats med din/dina söner..du är en jätte duktig mamma....jag har varit ensam med min son sen han va 4. hans pappa va inte närvarande ..han knarka å hade annat för sig medans jag kämpade med våran son...nu när min sons pappa e drogfri..så vill han ju såklart ta igen allt..men han behandlar våran son som en barnunge(enl. min son)Min son känner bara att han får dåligt samvete av sin pappa..men jag försöker å förklara varför hans pappa beter sig som han gör.å jag har samma tankesätt som dig..men det är ett evigt tjat å gnat..men det lönar sig..Grattis till er alla..kram på dig:))

2012-03-22 @ 15:12:58
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Sv: Så lite så! :)

2012-03-22 @ 16:24:10
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Medberoende

Vad duktig han är!När var det Max o Kalle gjorde ADHD utredning? Alltså hur gamla var dom då menar jag. :)2012-03-22 @ 17:52:04
URL: http://medberoendee.blogg.se/
Postat av: Denise

Jag måste ju bara som tjej i din sons ålder meddela att han ser väldigt bra ut!

2012-03-24 @ 20:55:25
URL: http://zenecadressyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0