Jobb mm.

 
I morgon tänkte jag jobba några timmar och sen är jag ledig fre..,Lörd, Sön och Måndag och jag har lovat mig själv att INTE göra ett skit. Nu har jag verkligen gjort saker varje dag och jag är rätt trött av allt som varit.
Jag måste ladda batterierna innan vårterminen startar på riktigt.
 
Skönt att jul & nyår är över, nästa gång något händer är när Kalle fyller år  om 15 dagar, Kalle blir 16  år = Min fina stora kärlek.
 
Jag har skadat armen idag för Sune vägrar gå ut pga. rädslan. Vi kom en bit och sen gjorde han en helomvändning i panik och drog sönder min biceps muskel i vänster arm.
Stackar min lilla plutt. Undra hur många dagar/veckor det tar innan hans trauma är över. Vi hade mycket mer problem detta år än förra.......... Usch.
 
Jag har oxo haft en svulla dag idag. Allt e gott....
 
Lite om första dagen på året och om morrondagen.
Nu klockan 20.00 ska jag kolla nyårskarameller på 4:an / skratta lite kanske.
 
  
 
 
        HAHAHA
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Henrik Olsson

Haha, skön bild! :P

2014-01-01 @ 20:23:54
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Felicia

Fy vad jobbigt med Sune! :( Vi har också en skotträdd hund, och idag har hon sprungit hem själv från skogen två gånger när vi har rastat henne för att det har smällt. Inte kul alls!

Jag har varit jättedålig på att svara på kommentarer på sista tiden, men angående design: absolut, det är bara att du hör av dig när du vill ha en ny! Kanske i några pastellfärger eftersom den här designen var grå? Så att det blir en kontrast? :)

Kram!

2014-01-01 @ 23:06:58
URL: http://bunnys.blogg.se/
Postat av: Anonym

Inte kul med våra djur som blir så skrämda min vovve va åxå rädd igår kröp upp i knäet på mig när det smällde men idag har han varit lugn.. till nästa år tycker jag du ska prata med någon veterinär om din hund ..tycker så synd om han det finns så mycket hjälp man kan få vet en som får lugnade tabletter inför nyår till sina djur..min hund har aldrig varit rädd för smällare förut..det har kommit när han blev äldre.Kram på er :)

2014-01-01 @ 23:42:27
Postat av: Medberoende

Uuusch, stackars Sune! Nu är raketerna för detta år förhoppningsvis över! Tråkigt med din arm också..

Hahah sköön bild, den där undre, hahaha!
Kraaamaar!

2014-01-02 @ 22:30:05
URL: http://medberoendee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0