Känslostormar.

 
I dag har jag gråtit mycket, både av glädje och sorg.
Först tittade jag på tv om amerikanska krigsveteraner och deras historier, så jäkla coola människor som offrar allt.
Det var både tragiska historier och lyckliga historier, Jag bölade så klart som en gris.
 
Sen Berättade H en sån jäkla rolig sak som jag vet han gått och funderat på och vart lite stressad över men idag kom de glada beskeden han väntat på, då började jag hoppa av glädje och fick glädje tårar och då började han gråta av glädje och av lättnad . Kul......... Får inte avslöja något än.
 
Sen har Max bara 2 dagar kvar på jobbet, hans sista arbetsdag är på fredag och då är det även skolavslutning. Han berättar så mycket om hur  eleverna har reagerat på att han ska sluta, dom är så ledsna. Det är ju svårt för honom att berätta allt eftersom han har tystnadsplikt och inte får nämna namn men han berättar hur vissa gråter och hur vissa föräldrar reagerar på att han ska lämna deras barn, Jag ser hur berörd Max är och att han blir ledsen att lämna skolan och att han kan ha mail kontakt med barnen (dom som vill)  och att dom får följa Max på hans reseblogg osv, Det känns i mamma hjärtat att han har ett sånt gott hjärta till barnen och månar om sina elever.
Men inte kul att se att han blir så ledsen av att lämna dom. Vi pratade i köket i kväll och då började jag gråta igen såklart
 
 

Jag är så sjukt lätt gråten. Känsligaste bruttan i stan tror jag .......
 
Önskar er en fin onsdagskväll // Love IA
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0