Kassler

Kassler gratäng till middag i dag 

Lök
Potatis
Broccoli
Kassler 
Vispgrädde
Kryddor salt & peppar
Vitlök
Ost

Principen är som en potatis gratäng 
Men jag för kokar alltid potatis, lök , grädde och vitlök först och salt och peppar i ca 15 min
Sen tillsätter jag kassler, broccolin och massa ost i kastrullen och gör ett uppkok innan jag häller det i en ungsform 
Toppa med ost 
Sen in i ugnen ca 40 min på 225 grader 











          Färdiga resultatet 
Så himla krämigt och gott 🍴🍴

    Trevlig fredag // Maria 💜

Kommentarer
Postat av: kaffehörnan

Gud vad gott
kram

2015-02-13 @ 15:38:24
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Det där hade jag inte tackat nej till. Jag har aldrig hört att man ska koka upp det sådär som du gör det först, men det kanske man borde prova nästa gång. Du är så duktig.

Kramar

Svar: Allt blir mycket krämigare , såg ett recept som en kock gjorde en gång
Maria Höglund

2015-02-14 @ 09:49:32
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Therese

Men skojar du med mig?? Fy fan vad gott! Detta recept snor jag rakt av!

2015-02-14 @ 16:37:31
URL: http://Unaangelita.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0