Strul och 12 maskiner.

Hej på er och Hej Onsdag
 
17 dagar kvar till julafton.
 
I dag har varit en riktigt struldag på jobbet med de tekniska prylarna, Jag har inte fått igång datan sen i Måndags och i dag fick den fingret av mig!
Kattis min kollega satte in en annan data som hon fick i gång men där lyckades vi inte med skrivaren men det spelade egentligen ingen roll för jag kom inte ens in på mina jobbmail.
 
Jag har tydligen totalt glömt lösenordet (fast jag e 99% säker) men den säger att det e fel. Då skulle jag pröva återställa lösenordet men det gick inte heller, då skulle jag testa ringa support men dom svarade aldrig....och sen slutade hela sidan fungera.... Fuck igen
 
Jobb telefonen la oxo av då den inte hittade enheten men det är  säkert en skit lätt sak men just då var jag redan irri så jag la ner allt på kontoret. Jag tog timeout och körde på med andra saker.
Jaja
 
När jag kom hem så var det tvättstugan med stort T som gällde, jag körde 12 maskiner med  typ ALLT- mattor, överkast, sängkläder, hundfiltar etc. Nu är jag klart.
Under tiden maskinerna gick så dammade jag överallt och tog en storstädning i sovrummet och flyttade alla möbler + att jag hann dammsuga och torka alla golven. Klapp på axeln men nu är jag typ död.
 
   Jag  önskar er en fin kväll // IA
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0