Uppgifter på nätet om Olyckan!

Polisens sida!

15.38 Töreboda, trafikolycka personskada

På E20 Hova har en lastbil kört av vägen. Det uppges att en person är fastklämd. Ambulans, räddningstjänst och polis på väg till platsen. I anslutning till olyckan har en seriekrock ägt rum utan personskador. Dessa parter reglerar olyckan sinsemellan. Det uppges vara kaotiskt på platsen. Lastbilsolyckan har hänt i norrgående riktning och det är dubbelfiligt på platsen. Polis på platsen vill ha fram en saltbil på grund av svår halka på vägsträckan. Omläggning av trafiken kommer förmodligen att ske på grund av olyckan. Föraren av lastbilen är avförd till KSS med okända personskador. Trafiken flyter sakta förbi olycksplatsen. Saltbil har varit på vägsträckan men det fryser på igen. En temporär sänkning av hastgheten görs från 90 till 50 km/timma. Omlastning kommer att ske under den kommande natten. 


Nyheter skaraborg!

En skadad i olycka på glashal väg

En lastbilschaufför klämdes fast i sitt fordon vid en olycka på E20 utanför Hova idag. Chauffören har förts till Kärnsjukhuset i Skövde, oklart hur skadad. [8 februari kl 16.39]

Olyckan inträffade vid 15.30-tiden mellan Hova och Finnerödja, där vägen enligt Räddningstjänsten var glashal under eftermiddagen.

Vägen var helt avstängd under räddningsarbetet, men uppges nu vara delvis körbar igen, även om lastbilen till viss del blockerar ena körfältet.


Kommentarer
Postat av: Becca

sv: okej!! Själv skulle Jag kunna tänka mig att pröva barnmats-dieten, framför allt eftersom jag tycker barnmat är gott ;) hihi!!

Men de är nog inget att rekommendera kan jag tro!!



Allt bra med dej idag då?? :D

2011-02-08 @ 21:35:39
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: Yasmine

Nu är dagens trailer vinnaren uppe på bloggen + ett nytt film tips :)

Kom in och kika om det var du som vann eller inte.

Om inte så kan du alltid försöka igen :)

MVH LadyYasmine

2011-02-09 @ 00:31:36
URL: http://ladyyasmine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0