Bla Bla Bla

Middagen intagen. I kväll ska jag kolla reprisen av Svenska Hollywoodfruar kl 19.00.

Jag har missat 2 avsnitt pga. Turkiet.

I morgon är det en ny jobb vecka , sune är inte bättre i tassen (lite kanske) hans medicin är slut på Onsdag och jag får ta ställning efter det hur jag ska fortsätta.
Förra vetrinärsbesöket kostade 2000 kr så man har bara mal kvar i plånboken.....

Är det någon som vet??  Måste man alltid betala kontanter hos vetrinären och sen få pengar av försäkringsbolaget eller kan man skicka räkningen direkt till Agria om man redan betalat 2000 kr??? så betalar Agria räkningen??



Ha en toppenkväll / Maria

Kommentarer
Postat av: Suneeta & Chanel

Alltså vissa veterinärer och djursjukhus har ju Direktreglering med Föräskringsbolagen. När jag var inne med Chanel i maj för hennes mage så skulle allting ha kostat mig 9000 kr.

Men Försäkringsbolaget täckte 6000 kr ungefär. Och det var en vardag vi åkte in, så då hade dom Direktreglering. Jag har Sveland på Chanel.



Så det ska nog gå att göra en Direktreglering på Agria tror jag. =) Då drar dom sin del direkt och du betalar det du ska betala om det blir så.

2011-09-04 @ 18:26:56
URL: http://chanelsuneeta.blogg.se/
Postat av: Kim

Agria direktreglerar om du ber om det. Då slipper du ligga ute med pengarna. Veterinären brukar ta ut en mindre summa för att de gör det men det kan det vara värt.



2011-09-04 @ 18:53:03
URL: http://kimsanspyssel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0