Slakthuset


 
På Lördag ska vi till slakthuset...
detta ställe är nytt för mig och jag har inte en aning om vad som väntar.
Men det ska bli skoj. Vi är ett blandat gäng som består av mina vänner och barnens vänner.
Vi brukar köra detta varje år (4:e året nu )  vi brukar vara på Loopen men i år byter vi ställe och i år är vi INTE lika många som åren innan men det ska bli mysigt.
 
Därför vi är blandat gäng är för att det blev så från början ...  vi  går alltid  ut och äter när jag fyller år (Svenska flaggans dag )  och då vart det först med bara familjen men sen tog vi med några vänner och då sa vi att ungdomarna kunde ta med sig lite vänner  och vi vart fler och fler så det har varit en rolig och skön mix på åldrar och det har blivit lite av en  tradition .
 
När jag valde slakthuset så valde jag det bara för att det ska vara sjyst att sitta där när solen skiner men nu har dom ordnat värsta evenemanget just den 4/6
 
 

ImOnARoof    på Slakthustaket. DJ:s , Ni dansar, solar, äter från grillen, fixar naglarna, skaffar henna tatuering och dricker drinkar. Exakt samma mode som förra året – fast nu ännu fetare! Premiär lördag 4 juni 15.00-21.00

Ja vet inte om just detta evenemang passar oss men jag hoppas det blir skön stämning , plan B om detta inte är skoj är att vi går till Olerys 12.

Syrran ska fixa mitt hår och Sune ska sova hos henne eftersom alla vi 4 i familjen ska med....

Hoppas på kanon väder //  Love Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0