God jul till......

God Jul Annica Östberg som avtjänat 28 år i fängelse i USA och ska sitta i Sverige till Maj 2011 och inte fick permission av Sveriges Kriminalvård över julafton för att fira med sin mamma som är 80 och kanske inte lever en jul till

Sen ger vi skit straff till äckliga Pedofiler och till dom som begår våldtäkter och kvinnomisshandel mm, dom kanske får 1 år och sen går helt fria.
Om jag fick bestämma så hade du fått permission.



Jag har en vän som sitter inne just nu och jag skulle önska han fick permission för att vara med sina barn
God Jul mr.....


God Jul till Paul Ankla som har gett en intervju till Aftonbladet och det har visat sig att Anna Anka är en stor bluff och lögnare.

Hon har misshandlat Paul så han fick sy 9 stygn , sagt till sina barn att Paul snart ska dö och någon avsugning varje morgon är nott han inte fått och inte så länge han kan minnas.
Det är han som bett henne flytta och någon återförening kommer ej att ske enligt herr Anka


God Jul till Prins William som har sovit med uteliggare en natt i 15 minusgrader och verkligen fått se hur det är att inte ha ett skit och ingen mat och inga kläder, det skulle fler göra och mitt förslag är att hela jäävla regeringen blir uteliggare över jul så kanske dom inte gör så att fler människor blir beroende av socialbidrag, sen Moderaterna fick makten så har socialberoendet ökat med 30 %



God jul till alla uteliggare där ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0