NattvandraI kväll har jag nattvandrat, det var väldigt lugnt på byn.
Vi hittade 3 tjejer i 16 års åldern i rudan som satt på bänkar i regnet med en sprit flaska och lite juice, dom sitter där och surrar och vad dyker upp då? Jo en kille i 30 års åldern ca, med en moppe som är hottad som ett disco. Han hade satt disco lysen på moppen och hade värsta stereon på med jätte hög musik, nu undrar man ju vad han i den åldern har gemensamt med dom unga tjejerna. Man blir fett orolig att han ska lura i dom massa skit och sen utnyttja dom. Usch tanken får mig att må dåligt!

Annars var kvällen lugn och skön, jag gillar gänget som är i kyrka, A-C du rockar! många skratt blev det och när jag satt och skratta som mest så sa jag att nu är det väl dags att gå ut o promenara och ta lite syra!  Jag menar självklart syre....  då blev ett garv till !
Natt natt.

Drömmer mig bort!

 

Fan va nice , jag vill verkligen resa bort !
2 veckor all inclusive skulle inte sitte helt fel. ligga i solstolen med en paraplydrink. bada i havet och få sängen bäddad i 14 dagar och bara få äta ute och bli uppassad, det är precis vad jag behöver nu. I alla fall ha något att se fram emot för just nu känns allt lite tungt, Gud gör så något händer på kontot.

I kväll ska jag jobba. Vi utgår i från Valla kyrka där FutureTeens har sitt cafe´. Vi ska nattvandra runt i Haninge till 01.00 ca sen har jag Maria Höglund i egen hög person semester i 2 veckor, dom första och enda denna sommar.
Men alla ni goa ungdomar och föräldrar som behöver ha tag i mig så har jag min mobil på dygnet runt.
Må bäst alla och hoppas dom sista veckorna på sommarlovet blir kanon för er med.

Min heta svärdotterSom jag sa igår så ska min heta svärdotter sandra fixa så min blogg blir lite snyggare,
just nu har jag ingen kamera-mobil eller digital kamera så jag får infoga dom bilderna jag har och ta vissa från nätet istället, min svärdotter är borta idag och ska få lite hjälp av en annan kompis att hotta min blogg!

Vem är jag då som får för mig att börja blogga helt plötsligt ?

Jag är en tokig tjej som är i mina bästa år som älskar livet och mina grabbar
mitt motto är att jag vill vara snäll mot alla och ställa upp så mycket jag kan på alla. Jag är en tjej som har så mycket empati för alla människor så jag grinar väl typ flera ggr om dan av olika anledningar som gäller både glädje och sorg och jag kommer skriva om många konstiga saker här och jag ska försöka ge lite tips på saker och skriva om sånt som jag irriterar mig på och självklart saker jag tycker är toppen!

Jag återkommer snart med mer tok!

Min bonus partner

 
I morse var jag och min bonus partner ute och gick i 1 timme, som dom flesta vet så köpte jag en Amstaff i Början av året men av flera omständigheter så kunde jag inte behålla han (Boss). Jag har äran att få ta hand om min bonus partner Akilles och han är för go! Han är alltid glad att se mig och han gnäller aldrig och är en jävel på att promenera, love him.

Shoppa med en 17-åring

  Asså, det är helt underbart att shoppa med min son Max. Han har världens skönaste humor, vi var inne på marlboro classics butik och helt plötsligt har han en hoj skinn jacka på sig och är Tom Cruise i Top Gun och gasar hojen i luften och skriker goose goose, alla ni som sett Top Gun fattar ! Sen hittar han ett par Cowboy skor som han tycker Henning ska ha när han spela golf! fan jag tror jag garva ihjäl mig. Sen köpte Henning en golf handske i skinn , då tyckte Max att hela familjen skulle gå runt med en sån var och typ vara en Jackson familj.
Han är sjukt rolig. I dag var vi som sagt på Quality Outlet i Barkaby , fy fan vad man önskade att man hade slantar. Max  fynda 2 par Lee jeans för 700 spänn som egentligen hade kostat 1200 st och en as snygg nike jacka. Dit måste jag fler ggr och jag rekomenderar alla att ta en tur dit.

Må bäst alla!

Den hetaste hetaste bloggaren !

Nu har det hänt!

jag har börjat blogga. Återkommer när min heta svärdotter har gjort en header till mig i morgon.

Love M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0