Sune Vetrinär ??

Jag ringde vetrinären idag för att förklara att Sune är skotträdd och jag frågade om hon kunde ge mig någon tablett till sune på nyår.

Nämen då börjar hon förklara att jag ska börja månader i förväg med behandling.. allt det där vet jag redan men Sune har ju blivit skotträdd nu i September och jag har 2 dagar kvar till nyår ????

Då skulle hon boka in en tid till vetrinären för att undersöka Sune och sen ge en tablett till nyår men jag tackade nej såklart.

Sune har inte jätte allvarliga problem så han kissar ner sig mm utan han blir skum, lägger sig under borden och vill inte kissa ute och drar öronen bakåt så jag ville bara underlätta för honom...
Men jag får gå undan med honom vid 12 slaget och sen har vi 2 andra hundar på plats och då tror och hoppas jag att han tänker på annat..

                            Lilla Gubben......

                  

                                Ha det / M

Kommentarer
Postat av: Medberoende

ååh stackarn!

2011-12-29 @ 17:08:39
URL: http://medberoendee.blogg.se/
Postat av: [lisabjernhagen]

Jag driver en alternativ blogg som fokuserar på alternativ musik och klädstil. En av Sveriges största inom området. Jo jag sjunger i ett metalband också. Dessutom har jag knallila hår. Jag lovar att jag bryter av i ditt vanliga bloggklickande! Ägna en sekund, you won't regret. :)

2011-12-30 @ 00:06:27
URL: http://lisabjernhagen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0