Fittkärring.

I går vart jag arg........

Det började med att jag var irriterad på Kalle som skulle hoppa på min buss för att vi skulle åka vidare till Vendelsö, Jag ringde och påminde honom flera ggr och 10 minuter innan han skulle hoppa på bussen ringde jag igen.
När jag väl kom till min station där Kalle skulle hoppa på så står inte Lilleman där....
Jag fick hoppa av bussen.

Arg......

Jag var ganska seg efter jobb och Dr så det var bara att gå till Vendelsö och Kalle höll på och tjafsade med mig om att jag hade sagt att han skulle ta bussen 17.52 när jag sagt 16.52 och när jag även ringt 10 min innan och bett han gått ner.

När han och jag går och diskuterar i ett radhusområde så har jag Sune lös då kommer en bil på gångvägen vid husen och nästan kör på Sune.

Jag säger till Sune att stanna och han vänder och kommer till mig - då sitter kärringen i bilen och skakar på huvudet, då skakar jag tillbaka med mitt huvud då pekar hon finger och då brann det i skallen på mig. Jag hoppar fram till hennes bil och ska slita upp dörren och dra ut henne men hejdar mig i sista sekunden och då skriker jag fittkärring till henne och så pekar jag finger till henne.... Fan va lack jag blev..

Allt gick på några sekunder.
Så hör jag Kalle säga
-mamma vad gör du, du e galen , Du blir så jävla arg....

Ja det vart jag ! men det gick över... Dont mess. 

så gick det till..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0