Boken Blondie.

      Här kommer Boken

Blondie

Som nyfödd är hon nära att bli lämnad i en snödriva. Som sjuåring blir hon våldtagen av en alkoholist i en trappuppgång. Som nioåring rymmer hon hemifrån och blir än en gång våldtagen av en långtradarchaufför som gett henne lift. Som tolvåring börjar hon sälja sin kropp till fyllgubbarna i Björns trädgård på Söder i Stockholm. Som trettonåring är hon fullfjädrad prostituerad i City och har en hallick som tar ifrån henne merparten av de pengar hon tjänar. Som tonåring blir hon snart grovt kriminell och utnämns av pressen till Sveriges gangsterdrottning. Hon kommer att tillbringa sexton år av sitt liv på olika institutioner, alltifrån flickhem, ungdomsvårdsskolor och psykiatriska kliniker till slutna avdelningar på såväl mentalsjukhus som kvinnofängelset Hinseberg. Hon heter Birgitta Blondie Andersson och har levt ett liv som de flesta människor inte kan föreställa sig ens i sin vildaste och mörkaste fantasi. Om detta liv i fattigdom, förnedring och fullständig utsatthet berättar hon osentimentalt och med kärv humor i Blondie.


Läs den!!!!!


Kommentarer
Postat av: Emelie - Mamma till Lilja <3

Hejhej!



Den här boken ska jag absolut läsa, tack för tipset Maria. Jag älskar såna här böcker, inte för att dom är roliga att läsa, utan dom är intressanta och oftast när jag läser såna här böcker kan jag inte släppa boken.



Jag vill också göra en bok, om mina tonår med början 2005 och framåt tills våldtäkten och hoten, misshandeln efter, tills jag träffade en kille som misshandlade mig och jag inte lämna honom, tills att jag festade varenda jävla dag för att dränka mina sorger och hoppas på att dö av att göra något dumt på fyllan och hoppade i säng med killar jag trodde jag älskade, till att bli gravid och ändra mitt liv, bli stark och inse värdet av livet, och träffa världens underbaraste kille.



Blev det en bra bok? HA HA HA!

Skämtosido, men jag skulle gärna vilja skriva en bok, har många gånger börjat på en bok.



Men finner inte rätta orden som en författare

2011-11-06 @ 21:50:29
URL: http://emeliitaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0