Detta händer På Lördag.

Det är det här jag ska vara med om på Lördag !!!

Jag och en till delar på en lott så jag ska vara med i studion....  För vi har vunnit på lotten.

Miljonjakten är ett samarbete mellan TV3 och Postkodlotteriet. I Miljonjakten har de tävlande chans att vinna tio miljoner . Lika mycket pengar som den tävlande i studion vinner får också en person som sitter hemma i tv-soffan när tv-teamet ringer på dörren. Programledare är Renée Nyberg och ute på fältet för att dela ut checken med motsvarande vinstsumma är Viktor Åkerblom.

I Miljonjakten är det Postkodlotteriets över en miljon lottköpare som har chans att vinna eftersom publikplatserna i studion lottas ut bland lottköparna.

Miljonjakten består av tre delar i programmet.

- I den första delen slumpas tio lottköpare fram ur studiopubliken som får mötas i olika delmoment.

- En av dessa tio personer går vidare till del två där han eller hon får spela finalspelet och har chans att vinna 10 miljoner kronor. I den tredje delen lottas en av Postkodlotteriet lottköpare fram som överraskas i sitt hem av ett tv-team.

- I finalspelet står 26 väskor uppställda på scenen. I varje väska finns ett hemligt belopp från 1 krona upp till 10 miljoner kronor. Den tävlande börjar med att välja ut en av de 26 väskorna som ”sin”. Därefter väljer den tävlande fritt väska för väska som öppnas och beloppet i respektive väska stryks från en skärm. Den tävlande ser på skärmen vilka belopp som finns kvar i de oöppnade väskorna, men inte i vilken väska respektive belopp finns.

När de första fem väskorna har öppnats får den spelande ett bud från ”banken”. Om budet accepteras vinner spelaren bankens erbjudna belopp och spelet avslutas. Om budet inte accepteras fortsätter väskspelet och nya bankbud kommer regelbundet. Om den tävlande tackar nej till samtliga bankbud får han/hon det belopp som ligger i väskan som personen valde som sin egen.

                                         

     Spännande.......

På lördag blir vi hämtade 11.30 på ett stort hotell i sthlm , det kommer massa bussar som kör oss till studion.


Det spelas in på Lördag och kommer att visas på en söndag senare i Mars på tv:3

     Håll tummarna........
                                               


Kommentarer
Postat av: Medberoende

Jag kanske inte förstod reglerna riktigt men har du tur kan du och den du delade lotten med vinna 10 miljoner kronor eller? :)



Ska verkligen hålla tummarna!! :)

2012-02-23 @ 16:41:01
URL: http://medberoendee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0