Sparrissås

 
Köp 2 glasburkar med vit sparris / Stora glasburkarna
 
Gör en berchamelsås (vet ej hur det stavas) salt & vitpeppar + socker
Jag gör på en liter mjölk
Häll i all vätska från sparrisen
 
Gör detta till önskat tjocklek på sås
 
Skär sparrisen till önskad storlek och ha i  såsen....
 
Låt det stå ett tag så det får ta smak / Bon apetit
            
     Ia

Kommentarer
Postat av: Therese

Tack de samma!
Vart ska ni resa någonstans?? :)

2013-04-24 @ 14:38:43
URL: http://nyutsidaa.blogg.se
Postat av: Anonym

Menar du en sån där ostsås som man har till gratänger?

2013-04-24 @ 15:48:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0