Kassler
Kassler gratäng till middag i dag
Färdiga resultatet
Lök
Potatis
Broccoli
Kassler
Vispgrädde
Kryddor salt & peppar
Vitlök
Ost
Principen är som en potatis gratäng
Men jag för kokar alltid potatis, lök , grädde och vitlök först och salt och peppar i ca 15 min
Sen tillsätter jag kassler, broccolin och massa ost i kastrullen och gör ett uppkok innan jag häller det i en ungsform
Toppa med ost
Sen in i ugnen ca 40 min på 225 grader
Färdiga resultatet
Så himla krämigt och gott 🍴🍴
Trevlig fredag // Maria 💜
Kommentarer
Postat av: kaffehörnan
Gud vad gott
kram
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ
Det där hade jag inte tackat nej till. Jag har aldrig hört att man ska koka upp det sådär som du gör det först, men det kanske man borde prova nästa gång. Du är så duktig.
Kramar
Svar:
Maria Höglund
Postat av: Therese
Men skojar du med mig?? Fy fan vad gott! Detta recept snor jag rakt av!
Trackback