Mattips

Lövbiff med Fhiladelfia sås 

Jag börjar att lägga 5 dl vispgrädde i en kastrull 
Lägger i 2 askar Fhiladelfia ost 
Kokar upp och saltar & peppar 
Plus en tärning kött & grönsaksbuljong 
Red av så den blir lite tjockare 

Sen tar jag 1 kg lövbiff som jag strimlar och steker 
Strimla en purjolök och stek 

Ta fram en ungsform 
Lägg först ett lager tomater och lägg på den stekta purjon 


(null)

Lägg över den stekta lövbiffen 

(null)

Häll sen över ostsåsen 

(null)

Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 25 min medans riset kokar 

(null)

Servera / lätt som en plätt och gott 👍
Ps , när ni steker lövbiffen så häll bort vätskan som blir annars blir gratängen vattnig 

//Maria 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0