Påskafton

Hej 

I dag var det vår traditionella påsk frukost hos svärisarna 
Alltid lika mysigt 🐥🐥

Detta kanske blir sista året , dom börjar få krämpor och vet inte om Dom orkar fler år ,  om dom inte fortsätter så kommer jag fortsätta med denna tradition för mina barn och barnbarn . 

 
Svärmor är 81 och svärfar är 79 ca 
Nästa vecka firar dom 57 år som gifta 
Världens gulligaste och bästa svärföräldrar och morföräldrar 


(null)

I dag var vi 18 st  tror jag 
Henning och alla brorsor 

Henning 
Preben
Thomas
Björn
Owe 
Alla fruar 

Det var bara vi och Björn och Jeanette som hade barn med
Vi saknade alltså 6 barn som var med sina mammor 

Farmor & farfar så klart ❤️❤️❤️❤️

(null)

Hembakad  rulltårta ( inte min favvo ) 

(null)

  Telefon check  ✔️ 😂😂


(null)

   Mina  älsklingar 


(null)

(null)

Vår docka som hittade massa skoj hos 
gammel far & mor 

(null)

(null)

   Vår fina familj och väntande bebis i zäääs mage 
Bulle i ugnen


(null)

 Dukat för 18 st . 


(null)

(null)

   Mina älsklingar  farfar Henning & oliven 

(null)

     Familjen 


(null)

     Vår skatt 

(null)

    Me today 


(null)

    Min minsta  älskling 

(null)

Utsikt från deras fönster , dom  Bor mitt emot  djurgården så där ser man Vaxholms båten 
Just nu byggs det massor utanför deras fönster .

(null)

(null)

Gun ( svärmor ) är ju sömmerska och har gjort så mycket fint till oss genom åren , dessa fina troll har hon sytt och dom sitter på deras säng 

(null)

När jag kom hem så satte jag mig på altanen 1 timme . 
Mys 

Sen måste det ju såklart hända något 😧
Ingen dag utan osis 

När jag lagar mat så lägger jag fläskkotlett i ugn 
När jag tar ut plåten så är det massa kokhet sky på plåten och jag slinter jag så all kokhet steksky rinner över min arm och mage så jag får brännmärken på armen , magen klarade sig bättre tack vare klänningen 
Aj aj 

Varför är jag inte förvånad 😋😋

Nu blir det serier och i morgon jobb 

Love Maria 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0