22.08

Hej 

En fullspäckad dag 👌
Vaknade 6 

Jag lagade massa mat på rester i morse 🥔

Vid 9 åkte vi och storhandlade och vi handlade även allt vi ska ha med oss  till hotellet 


( vi väljer att ta med oss mat mm för dom har endast nyårsbuffe och den kostar 600 p/p inkl ett glas 🥃 )
det vägrar vi betala 

Vi har gjort massa annat gått att äta istället 

( frukost ingår i rummet)

Vi har så mycket packning för 2 dagar 😜😂😂😂 
 , vi flyttar liksom dit och vill ha alla bekvämligheter 

Stor väska med allt dricka ( cola & groggvirke)
Stor påse med snacks &torrvaror 
1) Påse med mat &mjölk
1) Påse med hundsaker som filt, hundben, skålar mat etc 
1 ) stor resväska med ombyte för 2 dagar och pyjamaser , hygien mm

Doftljus 

Champagneglas & groggglas 

Tallrikar & bestick 

Data väskan , vi kopplar upp den på tv:n och kollar serier på nyårsafton 

Champagne & vodka 

Ja herrejävlar .... är kanske inte klar än
Hahaha 
Vi måste boa in oss ju 😛

När handlingen var klar så mötte vi upp MOS gänget för lunch & shopping i Haninge C 

Vi åt först på Hengking och sen hittade jag lite snyggt på Kappahl 
Jag köpte: 
Svarta byxor med dragkedja på sidorna nertill
En rosa söt tröja 
Örhängen 
Ett linne 

Sandra handlade på H&M Home 

(null)

Kisspauser för samtliga 😂

Vid 13.30 hade jag tid för lashlift hos Petra på
Haninge skönhetsstudio 

Dom gör en uppfräschning på mina egna fransar 
Böjer dom uppåt och färgar dom.

Se före & efter bild

(null)

     Naturlig look och lite fräschare ser man ut 

Mellan 15-19 hade jag tvättstugan 
Jag tvättade upp allt vi ska ha med oss bla.

Efter 19 så åt jag middag av min pyttipannan jag gjorde av julresterna

(null)

    Jättegott med ägg och rödbetor 

Nu har vi precis avslutat sista avsnittet på
Seal team ,

Hatar när en bra serie slutar 🙃

Nu ska vi börja titta på empire


Nä nu är jag dödstrött 💤💤

I morgon runt lunch drar vi mot Nyköping 🚙


Gott natt på er // Love M






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0