Dubai fakta hahahaha.....

Rolig fakta, lånad av J.B

 

 I Dubai kör man inte gamla bilar av märket Volvo eller Saab, minsann. Dubais polisflotta består nämligen av bland annat LamborghinisFerraris och Bentleys. Detta för att de ska kunna köra ikapp fartdårar av andra snabba sportbilar.



 Staden i fråga har heller inget riktigt fungerande avloppssystem. därför får stora lastbilar frakta bort avföringen utanför staden. Ett riktigt skitjobb, kan tyckas.



Dubais huvudsakliga inkomster har sedan länge varit dess olja. Men visste du att staden också är en storsatsare på solenergi / Turismen.



Dubai är som sagt belagt mitt i öknen. Men det har inte hindrat araberna från att bygga en gigantisk golfbana – som kräver hela 68 500 kubikmeter vatten, varje dag .



 Abu Dhabi är betydligt rikare än Dubai. Det är nämligen i Abu Dhabi som all olja finns. Dubai är skattefritt! Du betalar med andra ord ingen skatt för inkomst, kapital eller egendom. Det är olagligt att öppna vänster bakdörr på en taxi, hur sjukt konstig regel ? 



Språken som används mest är arabiska och engelska. Visste ni att det endast regnar 9 eller om det var 12 dagar om året i Dubai!? Dubai är verkligen hur säkert som helt och som europeisk kvinna får man otroligt mycket respekt där. Man behöver inte heller oroa sig för ficktjuvar eller att någonting blir stulet och folk låser knappt sina hus här



Att dricka alkohol utan licens är olagligt. Och en licens får du ju inte som turist, du behöver bo här. Dricker du däremot på klubbar och restauranger så gör du det på klubbens/ restaurangens licenes. Men när du går därifrån så finns det ingen licens som skyddar dig. Se därför till att inte vara allt för onykter. Det kan nämligen gå illa och till och med sluta med fängelse.

 

visste ni detta ???    Har ni varit där ???  

Om vad tyckte ni ???

 

kram M ❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0